partyinformatie

 FOX 281023 A003

Waarom shamelessparty

Shameless is gestart vanuit het idee dat er een themafeest moest komen bij partyplayers waarbij alle seksuele voorkeuren samenkomen. We willen dat iedereen zich op zijn gemak voelt om de drempel van de parenclub over te komen. We zijn gek op thema's en doen ons best om elk feest te voorzien van een nieuw thema. De aankleding in de club, de flyer, de dresscode, de muziek en zelfs het welkomstdrankje is afgestemd op het thema. Shameless is een feest voor beginnende swingers, gevorderden swingers en voor uitgaanspubliek die helemaal geen swingers zijn. Alles komt samen op 1 feest en die combinatie werkt ontzettend goed!


 

 

FOX 281023 A008

 

Wat maakt shamelessparty anders.

Wat shameless anders maakt is dat er een combinatie is tussen erotisch uitgaan en swingen. Als je alleen wil swingen kan dat, wil je alleen erotisch uitgaan kan dat ook. Wil je een combinatie dan zit je helemaal goed. De sfeer is er ontzettend gemoedelijk, open en respectvol. Dit maakt shameless tot een themafeest dat zelfs voor beginners en mensen die nog nooit een club hebben bezocht een geweldige eerste stap is. Dit horen we dan ook van onze bezoekers terug!

Wie organiseerd Shamelessparty.

Shameless wordt georganiseerd door Marc en Jacqueline. Een koppel die bekend is in de swingerswereld en mensen daar graag kennis mee laat maken. Jacqueline zat na een podcast met het Algemeen Dagblad ook aan tafel bij Beau op RTL4 om het taboe op parenclubs te doorbreken. Zij doet ook veel promotiewerkzaamheden voor club partyplayers. Marc en Jacqueline organiseren avonden voor nieuwe swingers en ook op andere feesten in partyplayers zul je hen vaak treffen. Op dit moment is Jacqueline ook bezig met het maken van een podcastserie waarin ze in gesprek gaat met mensen uit de swingerswereld. De linkt volgt zeker op deze website! 


FOX 281023 A009

 

 

Wat voor soort party is shameless

Shameless is een feest voor koppels, single vrouwen, gay koppels, tgirls, transgenders, intersekse personen en non-binaire personen. Of je nou heteroseksueel, panseksueel, biseksueel, homoseksueel of lesbisch bent, iedereen is welkom! Het is een avond gevuld met muziek van goede dj's. Met een ruimte voor erotisch uitgaan naast alle ruimtes die geschikt zijn voor swingers. 


FOX 281023 A007